Pridruži nam se na Danu Najbolje Domaće Glazbe!

Piše: - 23/01/2020

Znamo deset najboljih Dana Najbolje Domaće Glazbe, a  29. siječnja u zagrebačkoj City Plazi saznat ćemo tko je osvojio ovogodišnje Bilo naroda. Slušat ćemo  deset pjesama za koje su slušatelji Narodnog rekli da su bile najbolje u 2019. godini.

Među njima je i Franka i njena  balada  Sve dok sanjaš.

   ‘Moram se zahvaliti svim slušateljima!  Hvala puno što ste prepoznali ovu pjesmu, ja sam presretna i jedva čekam da se vidimo! ‘

Među mladim snagama je Jure Brkljača koji nas je osvojio svojom  Ne postojim kad nisi tu.

   ‘Vrh! Baš mi je drago čuti da sam u deset najboljih.  Smatram da je Narodni jedan od najvažnijih medija za glazbu u Hrvatskoj, tako da mi je to stvarno veliko priznanje. Vidimo se  u City Plazi, dobro mi došli i zabavimo se!’

Ove godine ponovno će s nama biti Kedžo. Iza njega je sjajna godina s puno hitova od kojih je najveći  Srce mi umire za njom.

Ovo je jedna zbilja posebna pjesma za mene u koju sam vjerovao od samog početka. Drago mi je da ju je i publika prepoznala na isti način na koji sam je i ja prepoznao. To je pjesma koju najviše volim izvoditi uživo i  ono što mi je najdraže od svega  da ću je imati prilike izvesti uživo na Danu Najbolje Domaće Glazbe.


Tko je sve u Top 10 potraži na narodni.hr .

 

Osim toga, čeka nas nastup Vesne Pisarović i Jelene Rozge. Sva sredstva od prodaje ulaznica idu za akciju ‘Slušaj svoje srce’ u kojoj Narodni prikuplja sredstva za pomoć Kliničkim bolničkim centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku za kupnju prijeko potrebne medicinske opreme. ako još nisi, kupi svoju ulaznicu na eventim.hr .

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]