Pravila Igre vratila nas u ’90-te s ‘Iza ponoći’

Piše: - 08/02/2019

“Mi volimo disco i onda ti je to… Idemo nešto odsvirati tijekom čega ćemo se svi zabaviti, i mi i slušatelji. A i uvijek sam htio pjevati u ženskom rodu da vidim kako mi ide.”, prokomentirao je pjevač Pravila Igre Ivan Penezić izbor pjesme ‘Iza ponoći’ za obradu u Living Room Acousticu.

Osim Elline pjesme koju apsolutno svi znaju, dečki su u dnevnom boravku Narodnog zasvirali i svoje hitove koji se jednako tako pjevaju u svim prilikama. Zaredali su se tu ‘Kamen na duši’, ‘Ime ljubavi’ i najnoviji singl ‘Baš kad mi ne treba’, baladi koja je ipak nešto drugačija od onoga što su nam Pravila Igre ponudila dosada. S time se slaže i pjevač Ivan…

“Ja mislim da je drugačija generalno od većine pjesama koje se trenutno vrte tako da smo se zaželjeli, ja mislim i publika, da zabrazdimo u taj retro zvuk… Jako smo ponosni na nju jer je prava zimska balada.”

Još jedna stvar koju bend, a radi, a potpuno je neviđeno u Hrvatskoj je 3D turneja u kinima. Bubnjar Goran Belošević objasnio nam je o čemu je točno riječ…

“Puno ljudi je na početku mislilo da će se raditi o klasičnom koncertu gdje će doći u kino, staviti 3D naočale i gledati neki snimljeni koncert. Radi se o kombinaciji pravog koncerta u kino dvorani, koji je izmiješan s filmom, predstavom, glumom, mjuziklom, predivnim efektima…”

Osijek su već odradili, obožavatelji su bili oduševljeni, a ispred njih su 3D koncerti u Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Rijeci.

Narodni Living Room Acoustic prati svakog drugog četvrtka od 18:15 na radiju, Narodni TV-u i Facebooku. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]