Poznata je lokacija idućeg koncerta u tvom domu

Piše: - 17/09/2020

Otkada smo 2. rujna objavili da ti ove godine dovodimo Danijelu Martinović na koncert u tvom domu, naš facebook zid je postao oglasnik za prekrasne prostore.

Vidjeli smo velik broj prijava, te zadatak koji je slijedio nije bio nimalo lak. Nakon pregledavanja svih prijava, Danijela je osobno nazvala dobitnika, ili u ovom slučaju – dobitnicu, Ernu iz Čakovca, koja nije mogla sakriti oduševljenje.

“Toliko sam sretna da ću upravo vama, Erna, objaviti od mnogobrojnih prijava koje su stigle na narodni i koja je bila sve bolja od bolje, vi ste dobitnica!”, rekla joj je Danijela, a Erna je uspjela tek odgovoriti “Ovo nisam nikad doživila, ja znam da će to biti koncert koji će Čakovec pamtiti, a pogotovo moj kvart. Uljepšali ste mi dan, vidimo se!”

Erna je odmah krenula u završne pripreme baš kao i ekipa narodnog jer nam uskoro slijedi koncert u Erninom domu.

Osim toga, podijelili smo i deset satova iz Watch centra koji idu diljem Hrvatske, odnosno u deset različitih mjesta. Matej iz Samobora, Suzana iz Križevaca, Danijel iz Solina, Valentina iz Sesveta, Marta iz Nedelišća, Jelena iz Ludbrega, Christian iz Rijeke, Sanjin iz Hlapičine, Tea iz Zagreba i Kuzma iz Kaštel Kambelovca su dobitnici satova!

Sjajni koncerti su održavani prošlih godina, a ovaj ti je na rasporedu 23. rujna u 19h. Prati sve na narodnom i narodni TV-u.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]