Pomaknut datum Vanninog koncerta u Areni Zagreb

Piše: - 27/01/2022

07. svibnja novi je datum kad će Vanna održati koncert u Areni Zagreb.

‘Nažalost, morali smo odgoditi koncert. Usprkos velikim naporima koje smo svi činili jednostavno nije bilo izvedivo. Naravno, ne moram vam reći koliko mi je žao zbog toga. Žao mi je ako smo nekome poremetili planove za tu subotu, za dolazak, ako je netko baš taj dan htio slaviti rođendan, godišnjicu ljubavi ili braka…‘ – rekla nam je Vanna.

Želja je bila tu, sve je bilo spremno za druženje 05. veljače, ali zdravlje je ipak na prvom mjestu i rizik se ne isplati. Epidemiološka situacija nije dobra, a svi moramo biti odgovorni i paziti jedni na druge. Nadamo se da će se stanje što prije poboljšati pa se družimo u svibnju. Vanna ostaje optimistična: ‘To je još jedna lijepa subota, prva subota u svibnju kad se nadam da će biti puno bolje vrijeme u svakom smislu. Ne samo što će biti proljeće, a ne zima nego se nadam da covid vijesti više neće biti prve i najvažnije vijesti u našim životima.’

Cijeli plan se samo preselio tako da nas očekuje i E.T. special show kada će se Vanni Adonis pridružiti na velikoj pozornici, prvi put nakon pune 24 godine.

I za kraj Vanna kaže: ‘Samo podsjećam da sve karte koje ste kupili su važeće i za taj koncert i da oko toga uopće ne trebate brinuti i zakazujem nam sastanak 07. 05. Što da vam kažem – bit će nam još ljepše, bit ćemo još bolji iako smo i sad bili spremni. Evo, živimo u vremenima odgađanja, mijenjanja planova i na to smo nekako već navikli. Tako je kako je. Vidimo se!’

I još samo napomena – ukoliko ti datum ipak ne odgovara povrat novca je moguć od sutra 28.1. do 20.2. u ponoć. Detalje potraži na: [email protected] .

Podijeli ovu objavu

Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]