Pogledaj kako nam je bilo na Koncertu u tvom domu

Piše: - 16/09/2022

Jastrebarko je još dugo pamtiti ovu srijedu, 14.rujna 2022. kada je zaslugom Velimira Kokota praktički cijeli grad slušao Massima i to iz nečijeg dvorišta. Riječ je o ‘Koncertu u tvom domu’ u sklopu kojega već šestu godinu narodni dovodi najveće zvijezde u kuće i stanove svojih slušatelja.

‘Odjednom ti’, ‘Sjaj u tami’, ‘Iz jednog pogleda’, ‘Mali krug velikih ljudi’… Nizao je hitove Massimo i očarao okupljene kojih je ove godine bilo najviše dosad – čak 200-njak.

“Tko god da je izmislio ovo da se ide po kućama, da se uđe u domove slušatelja, nevjerojatna ideja… Ovo nije nastup nego druženje, jedno od ljepših iskustava koje sam imao i pamtit ću ga zauvijek”, rekao je Massimo koji za 5. studenoga priprema nešto sasvim drugačije, najmasovniji glazbeni događaj u Hrvatskoj – Arenu Zagreb.

“Ovo se u biti nikada ne događa, ali nama se dogodilo. Mislim da će ovih 200 ljudi do kraja života biti zahvalni narodnom na ovom iskustvu”, poručio je Velimir koji je ovu ludu večer začinio skokom u bazen.

Svi koji nisu bili u prilici pratiti live Koncert u tvom domu, narodni se pobrinuo da imamo sve ovjekovječeno na Youtube-u.

 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]