Pogled unatrag – što smo slušali u travnju proteklih godina?

Piše: - 05/04/2022

2019. Proljeće smo počeli s Grašinom ‘ Voli me’ koja je tjednima bila na vrhu Top 16 narodnog. Kraj godine pokazao je kako to nije bilo slučajno jer je (uz Franku i njenu ‘Sve dok sanjaš) pjesma osvojila Bilo naroda na Danu najbolje domaće glazbe. Još su nam svježi dojmovi i iz Arene Zagreb u kojoj se dva dana zaredom orilo ‘ Voli me…..’.

2020. Na samom početku travnja, balada ‘Samo nek’ ona sretna je’ Marka Kutlića bila je broj jedan Top 16 narodnog. Za nju je Marko rekao: ‘To je jedna od onih pjesama za koju bi volio da se zalijepi za vaše srce i tamo ostane zauvijek. Vjerujem da će tako i biti.‘

2021. Prošle godine smo u ovo doba svi pjevušili Tick – Tock koji je bio na vrhu Top 16 narodnog. Nakon dugo vremena, svi smo se složili u jednom:  imamo sjajnu pjesmu za Eurosong i odličan nastup predivne Albine. Iako na kraju nije ušla u finale, Albina je bila prezadovoljna kako je iskoristila svoje tri minute na pozornici.

2022. Dobili su nas na prvo slušanje. Nevjerojatna kemija, fantastični glasovi i zarazno ‘javi trebaš li me.’ Duet Eni Jurišić i Matija Cvek pokazao se kao pun pogodak. ‘Trebaš li me’ i dalje drži prvo mjesto Top 16 narodnog, a s guštom smo ih odslušali uživo u narodni Living Room Acoustic.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]