Pjesme koje su obilježile svibanj

Piše: - 03/05/2022

Eni Jurišić i Matija Cvek oduševili su svojim duetom ‘Trebaš li me’ i ponovno se vratili na vrh Top 16 narodnog. Službeni spot pogledan je gotovo dva milijuna puta, a duet su uživo izveli i u narodni Living Room Acoustic.


 

2021.- Prije godinu dana na vrhu Top 16 narodnog bila je Franka i njeni ‘Bolji ljudi’. Situacija s koronom sve nas je natjerala da se malo zamislimo nad prioritetima u životu. Franka nam je tada rekla:

‘Mislim da smo se svi trebali resetirati i da nam je svima sve to skupa dobro došlo, htjeli ne htjeli. Svima nam je izbrisala sve staro i postali smo svjesni koliko nam je u životu zapravo malo potrebno.’

2020. ‘Sve je čista desetka, odlična pjesma, savršen spot, i Jelena prelijepa kao i uvijek.’ – to je tek jedan od komentara, jedan od četiri milijuna obožavatelja koji su pogledali video ‘Sveto pismo’ Jelene Rozge. Upravo ona vladala je listom Top 16 narodnog prije dvije godine.

2019. najviše smo slušali Parni valjak i njihovu ‘Nema signala’. U međuvremenu smo ostali bez Akija, bend je s prijateljima napunio Arenu Zagreb, a sada je koncert ‘Dovoljno je reći.. Aki’ najavljen 25. lipnja u Areni Pula.

Glasaj i ti za svoje favorite slanjem e-maila na [email protected].  Možeš glasati za najviše tri pjesme s liste, a možeš predložiti i pjesmu koja bi se trebala naći na Top 16 listi narodnog, a još nije.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]