Pjesme koje su obilježile ožujak proteklih godina

Piše: - 01/03/2022

‘Trebaš li me’ – kombinacija Matije Cveka i Eni Jurišić pomela nas je svojom emocijom i više ne brojimo koji je tjedan na vrhu Top 16 narodnog. Zasluženo. Pjesmu smo premijerno čuli na narodnom i tada nam je Eni rekla:  ‘Prvi put kad sam čula pjesmu uz akustičnu gitaru, već mi je u toj fazi zvučala toliko snažno da me na prvu osvojila. Prvi demo smo otpjevali na jednom spontanom druženju i već tada smo znali da će biti duet.’ 

Prije godinu dana, ožujak je pripadao  Vanni i  njenoj  ‘Puna memorija’ .  Upravo po toj pjesmi zvat će se veliki koncert u Areni Zagreb – narodni predstavlja ‘Vanna 30 godina – Puna memorija’. Sad imam osjećaj da mi ljudi sasvim vjeruju da mogu napraviti super show.‘ – rekla je Vanna. Show i očekujemo 07. svibnja. Karte  nabavi na eventim.hr .

2020. u ovo doba  Nina Badrić imala je zadnje pripreme za veliki koncert u Areni Zagreb, a svi smo uživali u njenoj novoj baladi Ratujem s tugom. Nina je tada na narodnom rekla: ‘Mislim da je ljubav vrijedna čekanja jer se ne događa svaki dan; ne događa se ni pet puta u životu. Vrijedno je čekati tu pravu priču.‘ Pravu glazbenu priču je definitivno imala jer pjesma tjednima nije silazila s vrha naše top liste.

2019. je Jelena Rozga otpjevala ‘Moje proljeće’ koje se vrlo brzo našlo na vrhu Top 16 narodnog.  ”Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma posjeduje vas jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene“, izjavila je Jelena.

Službeni video na YouTube kanalu ima 15 milijuna pregleda, a pjesmu smo  imali prilike uživo čuti i na narodnom.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]