Pjesme koje su obilježile ožujak proteklih godina

Piše: - 04/03/2021

Tomislav Cvetković u subotu će nam otkriti  jesu li Vanna i ‘Puna memorija’ i dalje ostali na vrhu  Top 16 narodnog. 16 najslušanijih, najnovijih, najaktualnijih pjesama možeš svake subote od 16 sati  slušati na  narodnom i/ili gledati na narodni TV ( potraži na A1 – kanal 506; Max TV – kanal 611 ili ISKON – kanal 511).

 

U ovo doba prošle godine Nina Badrić imala je zadnje pripreme za veliki koncert u Areni Zagreb, a svi smo uživali u njenoj novoj baladi Ratujem s tugom. Nina je tada na narodnom rekla: ‘Mislim da je ljubav vrijedna čekanja jer se ne događa svaki dan; ne događa se ni pet puta u životu. Vrijedno je čekati tu pravu priču.‘ Pravu glazbenu priču je definitivno imala jer pjesma tjednima nije silazila s vrha naše top liste.

2019. je Jelena Rozga otpjevala ‘Moje proljeće’ koje se vrlo brzo našlo na vrhu Top 16 narodnog.  ”Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma posjeduje vas jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene“, izjavila je Jelena.

Službeni video na YouTube kanalu ima 14 milijuna pregleda, a pjesmu smo  imali prilike uživo čuti i na narodnom.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]