Petar Grašo nakon četiri godine ponovno u Areni Zagreb!

Piše: - 15/10/2021

Četiri godine nakon velikog koncerta u zagrebačkoj Areni za 20 godina glazbene karijere i 20 godina narodnog, Petar Grašo jučer je najavio novi koncert! Piši si u kalendar 26. veljače 2022. Arena Zagreb!

U Living Room Acousticu narodnog Petar je jučer najavio koncert vrhunske produkcije, te ispričao neke zanimljive detalje o sebi i onome što mu je obilježilo ovu godinu: “Iskreno se nadam da će Arena biti puna i prepuna. Vjerujem da će tako biti jer su ljudi u Areni 2017. pokazali da im je bilo ugodno. To vidimo i na snimci na YouTubeu iz zaista krcate Arene. Ne gledam taj video često, ali ponekad, kad su neki teži momenti, ja ga pustim samo da gledam ljude kako pjevaju. Radit ćemo vrhunsku produkciju i nećemo dozvoliti da išta tamo ne bude svjetski“, rekao je Grašo.

Grašo je u našem Living roomu rekao da je vrijeme od prošlog nastupa u Areni Zagreb proletjelo: “Kad se baviš glazbom, ti trenuci strahovito brzo lete. Ti si kao u vlaku koji ide i ti ih gledaš kroz prozor, momenti lete. Trudiš se otvoriti oči i hvatati ih. Stvarno je bilo i izazovnih momenata i teških, sve ono što život nosi, ali bilo je puno ljepote”.

U igri ‘5 sekundi’ otkrio je da su mu koncerti, putovanja i život obilježili ovu godinu, te da najbolje sprema lignje, teletinu i pomfrit, umjesto domaće obradio je jednu stranu pjesmu i to legendarih Beatlesa Yesterday.

Koncert 26. veljače bit će održan u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite, a uz ulaznicu i digitalnu COVID potvrdu ili važeći negativni test, na ulazu će biti potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

Preko eventima ulaznice možeš nabaviti već sada. Early bird family ulaznice bit će dostupne do 25. listopada.

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]