‘Pepeo’: Ginina himna hrabrosti ima spot!

Piše: - 19/02/2021

Cijelu ekipu narodnog trema drži još od izlaska pjesme ‘Pepeo’, autorske stvari naše Gine koju smo jedva čekali, a sad napokon možemo reći – spot je vani!!!

 

 

Onog trenutka kada je otpjevala ‘Zaljubila sam se’, cjelokupna publika zaljubila se u Ginu Damjanović. Proteklih pet godina znali smo je kao pjevačicu grupe Detour, a sada je došao trenutak da ovu Bračanku zaraznog osmijeha prepoznatljivu po svojim kovrčama i radijskom glasu upoznamo i kao kantautoricu.

Spot za “Pepeo” režirao je splitski redatelj Milan Latković, a zanimljivost je da se u njemu u funkciji zbora pojavljuju Ginini prijatelji i kolege među kojima su i neka poznata lica kao što su glumci Marko Petrić i Bojan Brajčić, Ginine kolege s radija, autor pjesme Marko Bratoš, voditeljica Katarina Moškatelo i mnogi drugi

Sve su to ljudi u Gininu životu koji su se našli kao svjetlo u trenucima kada je najteže o čemu spot zapravo i progovara.

“Vjerujem da će se mnogi pronaći u priči koju Pepeo nosi sa sobom i osjetiti tu emociju zajedništva – bez obzira na teškoće koje život nosi, uz potporu i ljubav, na kraju sve će biti dobro” – izjavila je Gina.

Iznimno radiofoničan zvuk i himničan refren samo su neke od odlika pjesme “Pepeo” koja će vas zasigurno navesti da ljubav prema Gini traje i u solo karijeri koja je pred njom…

 

(FOTO: Zvonimir Ferina)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]