Ovo je naš Eurosong adut: Frankin ‘Crazy’ je napokon vani!

Piše: - 07/03/2018

Objavljen je službeni spot za pjesmu ‘Crazy‘ s kojom će nas Franka Batelić predstavljati u svibnju ove godine na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Portugalu.

Pjesma je konačno vani! Neobična je, čarobna, mistična, snažna i pomalo luda. Vjerujem da će se svidjeti publici i da će uživati slušajući je, jednako kao što smo i mi dok smo radili na njoj posljednja tri mjeseca!“, rekla je Franka za HRT.

Pjesmu je miksao Paul Norris, dobitnik nagrade Grammy za rad na Rihanninom albumu ‘Unapologetic‘, koji je radio i na albumu ‘XEda Sheerana te na pjesmama Black Eyed Peasa, Davida Guette, Jessie J, Alicije Keys i brojnih drugih.

Crazy‘ je masterirao jedan od najpoznatijih inženjera u Europi, Tim Young, poznat po radu na multiplatinastim albumima sastava The Clash, Sade, Eltona Johna, The Smithsa.

Autor glazbe za pjesmu je Branimir Mihaljević, a autorica teksta sama Franka.

Crazy - Franka (foto: Facebook/Franka)

Crazy – Franka (foto: Facebook/Franka)

Ovogodišnje 63. natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 8. do 12. svibnja u glavnome gradu Portugala, Lisabonu.

Poluzavršnica će se održati 8. i 10. svibnja, a završna je večer na rasporedu 12. svibnja. Ždrijebom je odlučeno kako će se Hrvatska natjecati u drugome dijelu prve poluzavršnice 8. svibnja u Altice Areni u Lisabonu.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]