Ove godine u tvoj dom dolazi Massimo!

Piše: - 24/08/2022

Već šestu godinu narodni ti poklanja Koncert u tvom domu nekog od naših glazbenih zvijezda. Dosad su u dnevne boravke, terase, balkone, dvorišta i vrtove došli Petar Grašo, Jelena Rozga, Vanna, Nina Badrić i Danijela Martinović. Ovog rujna možda baš u svom domu očekuj Massima!

Koncert u tvom domu 2022 Massimo

Koncert u tvom domu 2022 Massimo

“Ja sam nastupao na takvim koncertima. To su veliki ispiti, kad me pitaju je li teško stati pred 10 tisuća ljudi, je, ali ako samo jedna osoba dođe na kavu dok smo na probi, proba je gotova mi već krećemo nastupati za tu osobu, i u takvim situacijama me takva trema znala uhvatiti da to nije normlano”, rekao je Massimo ekipi Jutarnjeg kluba narodnog.

Ako si Massimov obožavatelj, oslobodi si u svom kalendaru obaveza 14. rujna jer možda Massimo dođe baš k tebi. Sve što trebaš je prijaviti se videom iz svog doma na Facebook stranici narodnog. Onaj tko navede najkreativniji razlog zbog čega baš on(a) treba biti domaćin koncerta, osvojit će upravo to – najluđi koncert u svom vrtu, dvorištu ili vikendici. Imaš vremena do 07. rujna, pa požuri. Massimo i narodni te jedva čekaju!

 

Kakav je to tulum bio prošle godine kada je Vanna bila zadužena za atmosferu, najbolje zna Kristina iz Zadra i njena ekipa: “Probudila sam se ujutro, ispred mene je bio crveni tepih. Ne mogu vam opisati svoju sreću”, rekla je dan nakon koncerta koji se održao u njenoj vikendici u Kožinu pored Zadra. “Vanna je bila iznad svih očekivanja, svima nam je posvetila vrijeme, slikala se, razgovarala, bila je i ona sretna, osjetili smo to, povezali se i stvrano nam je bilo fantastično”, rekla je Kristina.

 

Pravilnik Koncert u tvom domu

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]