Osječanka Erika pobjedila u GraShowu!

Piše: - 07/09/2017

Jedinstveni radijski talent show posvećen isključivo obradama pjesama Petra Graše #GraShow na Narodnom završio je trijumfom mlade Osječanke. Najviše glasova osvojila je Erika Crnković s pjesmom ‘Ne znan za se‘.

Talentirani amaterski pjevači, svirači i plesači okupili su se na Narodnom kako bi Graši otpjevali njegove najveće hitove i na taj način osvojili ulaznice za koncert u Areni Zagreb 25.11. i četverodnevno putovanje u Italiju.

Radijski talent show GraShow okupio je slušatelje iz cijele Hrvatske kako bi pokazali kako se snalaze u Grašinim vodama, a sve se moglo uživo slušati u eteru Narodnog te gledati na Narodnoj TV i Facebooku Narodnog.

Žiri koji je odlučivao o najboljima činili su DJ-evi Narodnog Nives Čanović i Hrvoje Kečkeš te sam Petar Grašo koji je tom prilikom izjavio:

“Ovo nije GraShow, ovo je naš show. Svi su bili jako kreativni, kad neki ljudi interpretiraju i kad tvoje pjesme zakupe neki mali dio njihovih života, onda je to ostvarenje svih ambicija i snova koje jedan izvođač ima.”

Pobjednica Erika Crnković je osvojila pet ulaznica za fan pit koncerta i četverodnevno putovanje za dvoje u Italiju.

Drugo mjesto pripalo je Marinu Stjepanoviću iz Županje, dok je Miroslav Tudić iz Zagreba zauzeo treće mjesto. Najvažnije od svega, svi sudionici showa doma su ponijeli ulaznice za koncert bez obzira na plasman.

Sve ovo je uvertira u veliki slavljenički koncert u Areni Zagreb kad će Narodni i Petar Grašo proslaviti 20 godina emitiranja i karijere. Ulaznice možeš nabaviti u sustavu Eventim i njihovim prodajnim mjestima.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]