OSDS objavili novi spot: ‘Nemamo ništa protiv dominantnih žena!’

Piše: - 31/07/2019

Pune dvije i pol godine nakon posljednjeg singla, zagrebački bend OSDS objavio je novu pjesmu ‘Za tebe i mene’ i provokativan video spot u kojem se ‘igraju’ s današnjim muško-ženskim odnosima u svojoj generaciji. Zgodni dečki iz benda padaju pod utjecaj opasnih djevojaka i ne završavaju baš dobro. Nema sumnje kako će ovaj novi spot izazvati veliku pozornost, pogotovo jer u njemu dečki iz benda postanu taoci zgodnih djevojaka.

‘Meni je vizija spota genijalna i apsolutno sam svjestan da je spot kontroverzan. Ali, danas na sceni moraš biti originalan i drugačiji. Redatelj se uhvatio za nekoliko provokativnih momenata u pjesmi i to pametno iskoristio. Poanta je da smo te djevojke upoznali igrom slučaja i bez obzira na opasnost koja se pojavljuje, mi toga nismo svjesni. Tenzije rastu i zbog toga sve malo izgleda ‘uvrnuto’ jer je jasno da ima kemije, a opasnost je sve veća. Mi to sve ignoriramo i zbog toga spot završava na jako specifičan način. Pričat će se o ovome,’ rekao je pjevač Dominik.

‘Nama je osim modernog zvuka, jako bitna i vizualna prezentacija bez obzira radi li se o našem izgledu na sceni, ili spotovima. Drago nam je da to ljudi i primjećuju, jer izgledamo drukčije od nekih drugih pop grupa na našoj estradi. Inače, sudeći po brojkama s našeg Facebook profila, čak 77 posto naših fanova su žene. Naravno da nas to veseli premda mi radimo glazbu za sve spolove i uzraste’ , rekao je drugi pjevač Domagoj.

Nema sumnje da će spot imati puno komentara, pogotovo zbog činjenice da u njemu ‘žene preuzimaju inicijativu’.

‘Svi u bendu smo liberalni i nemamo ništa protiv togada žene budu dominantne u našim odnosima. Ako neka djevojka to ima u sebi, dapače. Kad se pogleda spot mi stvarno ispadamo kao njihovi ‘robovi’. U konačnici, ima i takvih odnosa, tako da to nije nešto strašno. Ipak, mislim da će se najviše pričati o drugačijem kraju spota’ , dodao je Domagoj.

Premda ih u medijima nije dugo bilo s autorskim pjesmama, OSDS su jako prisutni na terenu i nižu svirku za svirkom. Dovoljno je reći da nemaju niti jedan slobodan vikend do kraja godine!

(foto: OSDS / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]