Opća Opasnost: “‘Da je Bog’ dao počeli smo raditi prije deset godina”

Piše: - 17/01/2019

Sretni i zadovoljni, zahvalni svima koji su glasovali  – to su prve reakcije Pere Galića na vijest da je pjesma ‘Da je Bog dao’ među trideset nominiranih za ‘Bilo naroda’.

“To je nagrada i bendu i pjesmi koja je ušla u uži krug i sigurno velika stvar. Nama je to praktično ocjena našeg rada i zalaganja.”

A peticu iz zalaganja dobili su i prošle godine kada su s pjesmom ‘Kriva si’ bili među deset najboljih.

“Što je kod pjesme ‘Da je Bog dao’ interesantno – to je pjesma koja je dobila svoju drugu priliku. Počeli smo s njom raditi prije deset godina i nismo mogli odrediti u kojem ćemo smjeru ići kad ćemo je snimiti. Prošle godine ju je Mario našao u nekim svojim bilježnicama pa smo počeli o njoj razmišljati. I došli smo do toga da ovako zvuči i da se ljudima sviđa. Kad smo je prvi put izvodili na koncertu; ljudi su već pjevali s nama cijeli njen refren. Ona je jako brzo došla ljudima do srca. To što smo mi čekali i što je ona jadna čekala toliko vremena, na kraju se isplatilo… A to govori i ova nominacija – da bi ona na Narodnom možda mogla biti najveći hit.”

“Glupo bi bilo reći da ne očekujemo pobjedu. Ali, nije nam to presudno.  Što god bude sve će biti kako treba biti. Ukusi su različiti; jako nam je drago da smo ušli u taj uži krug, da je naša pjesma tu negdje blizu. Veseli nas što smo u toj priči, a ako se dogodi bit će nam još i draže.”

Ako je ti želiš čuti uživo na Narodnom, glasuj za svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]