Olivere, zauvik si tu!

Piše: - 29/07/2021

Teško je opisati sreću i tugu koja se na ovaj dan spaja u jedno – sreću jer nam je ostavljeno blago u pjesmama i stihu koje ćemo njegovati i ostaviti generacijama iza nas da čuvaju ili tuga zbog odlaska jednog, jedinog i najvećeg – Olivera Dragojevića.

Danas je tri godine otkako nije s nama, 29.07.2018. urezao nam se svima u srce, a upravo na taj dan i tri godine kasnije njegova glazba na narodnom nas prati 0-24 i to je najmanje što za njega možemo učiniti. Hvala ti, Olivere, ostavio si zaista ‘Trag u beskraju’.
Tri su godine prošle od Oliverovog veličanstvenog ispraćaja sa splitske Rive na njegovo posljednje putovanje u kojem nas je ponovno sve skupa ujedinio, gdje god bili, ispred malih ekrana gledajući prijenos, u Splitu na Rivi i bilo gdje na svijetu, slušale su se njegove pjesme i pjevalo se u glas jer note koje nam je ostavio nikad neće umrijeti.

Na našem glazbenom kanalu ‘Ne pitaj, samo sviraj’ (na narodni.hr ili mobilnoj aplikaciji narodnog) od 0 do 24 sata neprekidno 365 dana u godini možeš uvijek slušati samo Olivera.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]