NOVI LIVING ROOM – TOLJA OBRADIO GOPCA: “BOLJE DA SI OBRADIO ZEMLJU!”

Piše: - 12/11/2021

Napokon smo dočekali taj drugi četvrtak, a novi voditelji Living Room Acoustic-a našeg dnevnog boravka, Nives Ivanišević i Marko Tolja ugostili su Psihomodo Pop i Davora Gopca.

Otkačeni Gobac nije ni slutio što mu Tolja sprema, a Marko je u svom stilu obradio jednu od najpopularnijih pjesama Psihomodo Popa, ‘Ja volim samo sebe‘. Davor Gobac se prisjetio pokojnog Arsena Dedića i citirao ga, rekavši Marku Tolji: “Bolje da dođe obradit zemlju kod mene u Zaprešić!”

Onda je Gobac došao na red i u ‘Toljinom stilu’ nas sve iznenadio i nasmijao s pjesmom koju je osmislio, a koja je aktualna s obzirom na vrijeme u kojem živimo. U emisiji koja je trajala nešto malo manje od pola sata, uživali smo u svirci, priči i smijehu.

Na Nivesino pitanje što ga u životu smiruje, Davor Gobac je rekao “Sedativi!”, a tko ga smiruje – rekao je:

Svi me malo živciraju, već sam u godinama… Moj sin me zapravo smiruje, pogotovo kad legnem popodne, a on uhvati vježbat bubnjeve. Onda me totalno smiri!

Novost od ove sezone je obrada strane pjesme, a Gobac kao pravi rocker obradio je hit rock grupe Ramones, ‘I wanna be your boyfriend‘. Od domaćih pjesama, Psihomodo Pop nam je u akustičnoj verziji pripremio ‘Pinokija‘ i vječnu ‘Fridu‘.

Cijelu emisiju i sve izvedbe pogledaj i poslušaj na Youtube kanalu narodnog.

Budi uz ‘Living room acoustic’ svakog drugog četvrtka od 18 sati na narodnom i narodni TV-u.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]