Novi Giuliano ‘Sto posto lud’

Piše: - 29/03/2019

Giuliano
1 h ·
#premijera #novapjesma 💥💥💥 Točno u podne na #narodniradio poslušajte #100postolud 🎵😊🔥 #giuliano #opetsamludodljubavi

Tako je Giuliano, na svojem Facebook profilu, najavio današnju podnevnu premijeru kod Tatjane Jurić na Narodnom.  Predstvio nam je svoju novu pjesmu ‘Sto posto lud’ i zasad, samo slušatelji Narodnog znaju kako dobro i ljetno zvuči.

‘Pjesma me oduševila na prvo slušanje zbog  fenomenalnog teksta i atmosfere. Veselim se skladbama, koje pršte energijom i entuzijazmom. Jako vjerujem u nju, a ako se publici svidi kao i meni, onda je pun pogodak!”, istaknuo je Giuliano.

Uvijek vedri Splićanin, sa karijerom dužom od dvadeset godina, ni ovoga puta ništa nije prepustio slučaju, pa pjesma ima i video spot koji će premijeru imati u ponedjeljak. Giuliano nam je dao naslutiti da je i spot na tragu izreke: ‘što stariji, to luđi’…

‘Ja mislim da to ima veze s onim – malo si mudriji, malo si svjesniji da ti je sve manje vrimena ostalo i da su stvari, zbog kojih si se brinuo, totalno nebitne i da treba samo uživati’.

Cijelom pričom Giuliano je iznimno zadovoljan jer će, kaže, na savršen način nastaviti niz uspješnica: ‘Miriše’, ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’, ‘Veći od ljubavi’, Tebi dužan sam’, a naročito pjesme’ ‘7 dana tjedno’ s kojom je ušao među 30 najboljih za Dan najbolje domaće glazbe 2018.  

(foto: Giuliano / Offical Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]