Novi fosili – Za dobra stara vremena

Piše: - 10/07/2019

‘Priča o 50 godina Novih fosilaZa dobra stara vremena’ bit će veliko slavlje glazbe, tradicije i ljubavi, za sve generacije. Slavljenički koncert će biti u Zagrebu, u KD ‘Vatroslav Lisinski’ i to 01. listopada.
Izgleda da će najteže biti odabrati repertoar jer malo je glazbenih imena koja traju tako dugo. Novi fosili će u 2019. godini proslaviti čak 50 godina postojanja. Posvjedočit će to i jedini član benda koji je tu od samog početka, pa do danas Marinko Colnago, a koji se još uvijek živo sjeća te 1969. godine kada je sa Slobodanom Momčilovićem osnovao bend. Mijenjali su se članovi benda, neki su nažalost prerano napustili ovaj svijet poput omiljene pjevačice Đurđice Barlović, osnivača benda Slobodana Momčilovića, te posljednjeg bubnjara Nenada Šarića, ali Novi fosili su bili jači od svih prepreka i sada već 50 godina šire ‘dobre vibracije’.

Uz Rajka Dujmića, autora nekih od najvećih hitova grupe, zasigurno je najprepoznatljivije lice benda Sanja Doležal koja s Fosilima nastupa još od 1983. Godine. Njihove pjesme traju pa ne čudi da je Saša Lozar gostujući u Narodni Living Room Acoustic obradio Sanjaj me.

 

(Foto: Facebook Novi fosili Official Fan Page)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]