Nova Nela ostavlja bez daha

Piše: - 19/01/2021

Pjesma koja udružuje dvije dobro poznate hrvatske snage, Nelin vokal zajedno s tekstom i glazbom Nike Turković daju nam savršen spoj zvan ‘Ono što ostaje’Moderna produkcija, sjajan vokal i spot u koji ćeš se zaljubiti – to su glavne okosnice novog singla za kojeg možemo reći da je njezina najbolja pjesma dosadašnje karijere. Iza sjajnog spota stoje Luka Sepčić i Ana Badurina iz poznatih Sestrica.

Ovo je prva takva suradnja Nele i Nike, koje se i prije ove pjesme privatno poznaju i druže. Ovaj moderan spoj ispao je briljantan i možemo reći da do sada najbolje odgovara Nelinom stilu i vokalu.

Ono što ostaje za mene je pjesma o usamljenosti, dobro poznatom osjećaju koji je obilježio prošlu godinu. No, usamljenost, kao i ova pjesma, ne traje dugo. Moje srce ubrzano lupa od dana kada sam saznala da sam upala na Zagrebački festival pa sve do sad, kad s nemogućim ponosom mogu po prvi puta nakon više od godinu dana predstaviti i pjesmu i spot’- rekla je Nela.

Njezin je tim u ovim uvjetima i uz sve što nas je pogodilo imao hrabrosti snimiti spot na samom početku godine. U biti, snimanje spota svima nam je bio tračak svjetlosti, bijeg u ono što nas najviše veseli – maštu, rad i stvaranje. Uz tim kao što su Nika Turković, Luka i Ana iz produkcije SESTRICE te Vlaho i Miha tj. studio Republika (autori aranžmana i produkcije), sa sigurnošću mogu reći – uživajte’ – zaključila je Nela.

Ova pjesma naći će se i na Nelinom albumu prvijencu kojeg očekujemo već ovog proljeća.

 

 

(Foto: Petra Mikšik)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]