Nova lica Living Room Acoustica: Marko Tolja i Nives Ivanišević!

Piše: - 21/10/2021

Jedva smo čekali otkriti ti veliku novost koju smo pomno planirali – da je novu sezonu Living Room Acoustica otvorio Petar Grašo – to već znamo, da je najavio koncert u zagrebačkoj Areni 26.02. iduće godine – i to znamo ili smo već kupili karte, da svaki drugi četvrtak nova emisija počinje od 18 sati – to je zapisano u planer, ali da će novi voditeljski par biti Marko Tolja i Nives Ivanišević – nisi imao pojma, ali se raduješ zajedno s nama jer će Living Room Acoustic zaokrenuti za 180 stupnjeva!

Novi Living Room Acoustic bit će drugačiji nego prije, ne zato što onaj prije nije bio dobar, nego zato što sam ja došao ovdje malo smetati. Nives će ovdje biti ozbiljna voditeljica, a ja ću sjediti za klavirom i tu i tamo nešto otpjevati i zasvirati sa svojim kolegama koji nam dolaze. Izvući ću iz njih i neke naše intimne priče koje sam s njima prošao, koje možda ne bi smio pričati… najvjerojatnije će mi mnogi zamjeriti to nakon ovog projekta i više nikad neće razgovarati sa mnom.‘ – rekao nam je Marko Tolja.

Priznao je uz to i da je mala doza nervoze svakako prisutna, ali mu je u svemu pomogla Nives koja, kao pravi profesionalac, voditeljski posao i za mikrofonom i ispred kamere ima u malom prstu: ‘Nives je prvenstveno fantastična, profesionalna, opuštena i totalni kampanjac poput mene što mi se sviđa. Kad su voditeljski savjeti u pitanju, nije mi dala nijedan, rekla je samo opušteno tako da mislim da ćemo se i tu dobro slagati.’

 

 

Da su kliknuli na prvu i da funkcioniraju bez greške, Nives je rekla već nakon prve voditeljske probe i sastanka s ostatkom ekipe koja će pomoći ovom voditeljskom dvojcu da za sve slušatelje narodnog i gledatelje narodni tv-a naprave show za pamćenje:’Atmosfera na probama je odlična, mi smo čak došli isto obučeni, a nitko nikoga nije zvao. Odlučili smo da se ni nećemo zvati da bi se oko toga dogovorili jer nam već sasvim dobro ide.’ 

‘Super mi je kod njega što je skroz opušten i obećao mi je da će me naučiti pjevati – bit ćemo super kombinacija! Ja ću pjevati i svirati, a Marko će voditi. Bit će on odličan – ali to ostavljam svima vama da tek vidite.’ – odlučno je rekla Nives.

 

 

(FOTO: Mario Poje)

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]