Nominirani za Porin su…..

Piše: - 21/02/2020

Objavljene su nominacije za 27. izdanje Glazbene nagrade Porin, a u kategoriji za najbolju pjesmu godine nalazi se i jedan od pobjednika Dana Najbolje Domaće Glazbe – Petar Grašo s pjesmom ‘Voli me’.

Osim Graše, u  kategoriji Pjesma godine našli su se : ‘Digitalno nebo’  Psihomodo popa, ‘Iskra’  Urban & 4, ‘Lito umire’ Nene Belana te , ‘Sva blaga ovog svijeta’  Mie Dimšić i Marka Tolje. Mia i Marko ovu su pjesmu izveli na ovogodišnjem Danu Najbolje Domaće Glazbe.

Najviše nominacija je skupio Damir Urban.  Album “Live at Lisinski” Urbana & 4 i Zagrebačke filharmonije nominiran je u kategorijama Najboljeg koncertnog albuma , Najbolje produkcije,  Najbolje snimke  te za Najbolje likovno oblikovanje . Pjesma ‘Sutra ćemo pričati’ konkurira u kategoriji Najboljeg aranžmana , dok je pjesma ‘Iskra’  nominirana  u kategoriji Pjesme godine te u kategoriji Najboljeg video broja .

Po broju nominacija, slijedi  fenomenalan album ‘Karta do prošlosti’ Opće opasnosti  koji je u kategoriji Albuma godine, Najboljeg albuma rock glazbe ,  Najbolje produkcije te Najbolje snimke . Uz to,  Opća opasnost nominirana je i u kategoriji Najbolje izvedbe grupe s vokalom s istoimenom pjesmom. Karta do prošlosti je jedna od stvari koju je Opća opasnost izvela gostujući u Narodni Living Room Acoustic.

Tko su svi nominirani saznaj na porin.org a tko će biti pobjednici saznajemo 27. ožujka u Centru Zamet u Rijeci.

(Foto: press Goran Berović)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]