Nina uoči Arene Zagreb predstavila novi singl

Piše: - 20/12/2019

..jednom će srce zaboljet te jako, ne dao ti Bog ovako…

Uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni, Nina je upravo predstavila novi singl, moćnu baladu ‘Ratujem s tugom’.

‘Zaljubila sam se u ovu pjesmu na prvo slušanje. ‘Ratujem s tugom’ ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pjesme volim. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj.’ – izjavila je Nina.

Između nove pjesme i priprema za svoj najveći koncert, Nina se trenutačno nalazi na zajedničkoj američkoj turneji s Petrom Grašom dok će Novu godinu dočekati radno na riječkom Korzu.

‘Moja publika, moji dragi prijatelji imaju tri mjeseca za naučiti tekst, da je proživimo i uživo zajedno. Uz nju, i sve one lijepe glazbene trenutke koje smo prošli u proteklih 25 godina, proslavit ćemo to naše prijateljstvo. Iskreno, ne mogu dočekati taj dan. Ovaj koncert mi znači mnogo upravo zbog činjenice što ćemo se svi okupiti u tako velikoj dvorani – divna publika, briljantni suradnici, virtuozni glazbenici – svi onima s kojima sam i ja rasla, odrastala, glazbeno se mijenjala, postajala svoja. Jedna čarobna večer nam se sprema!’ – zaključila je Nina.

Ulaznice za Ninin koncert u zagrebačkoj Areni dostupne su na ticketshop.hr

(Foto: Nina Badrić / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]