Nina: ‘ Na Danu Najbolje Domaće Glazbe bi bilo  dosadno bez mene’

Piše: - 17/01/2020

Dan Najbolje Domaće Glazbe slavimo u srijedu 29. siječnja u zagrebačkoj City Plazi. Imaš prilike  uživo čuti deset  najboljih pjesama iz prošle godine, a dodatni bonus su nastupi Vesne Pisarović i Jelene Rozge. Kartu kupi na eventim.hr i tih 100 kuna izdvojio si  za dječje odjele pet Kliničkih bolničkih centara u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.

Nina Badrić, vlasnica dva Bila naroda u konkurenciji je i za treće priznanje i to pjesmom ‘Volim te volim’.  ‘Ne bih imala ništa protiv da opet osvojim, ali mislim da bi me onda bacili s osmog kata!’ – smije se Nina.’ Ja imam najbolje fanove na svijetu; ali mislim da bi mi se onda zahvalili vi na Narodnom i rekli: Sad aj bok, sljedećih deset, petnaest  godina se ne pojavljuj tu.’

‘Presretna sam što trajemo, što postojimo, najljepše od svega je što sve  ima jedan lijepi kontinuitet.‘ – rekla je Nina koja je pobijedila na prvom Danu Najbolje Domaće Glazbe s pjesmom ‘Dani i godine’.

S Ninom ćeš se moći družiti, snimiti selfie, ali nam nažalost , zbog zdravstvenih razloga,  neće pjevati   prošlogodišnju pobjedničku ‘Rekao si’.

Nina mora čuvati gasnice za svoj veliki koncert; prvi u Areni Zagreb. 07. ožujak se sve više bliži; a toga je svjesna i ona sama: ‘Samo što nije, već me lovi ta jedna trema ogromna, hoće li sve štimati, hoće li sve biti OK. Bend je tu, muzičari su tu, imati ću i plesače Plesnog centra Tala koje će kordinirati Larisa Lipovac. Napravit ćemo jednu super stvar, želimo ljudima ponuditi  show, ne samo koncert na kakav su navikli  nego da napravimo nešto drugačije. ‘

Karte možeš kupiti na ticketshop.hr

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]