Nina Badrić na Božić pjeva u tvom domu

Piše: - 22/12/2020

I kad nema nastupa, koncerata, okupljanja… Uvijek imaš narodni tv! Mislili smo na tebe i isplanirali ti petak navečer. Nakon što ručaš u mirnoj blagdanskoj atmosferi uz prigodne pjesme – do večeri, odnosno do 19 sati, stigneš pripremiti plesne cipele i zaplesati u vlastitom dnevnom boravku jer ti donosimo ‘Koncert u tvom domu’ kojeg je Nina Badrić izvela prije dvije godine u Splitu kod slušateljice Vedrane Majstrović. 

Nikada u životu nisam ovo doživjela, nikada nisam imala nastup u dnevnom boravku i meni je ovo čarobno’ – rekla je oduševljena Nina nakon koncerta na splitskom Mertojaku gdje ju je ispred zgrade dočekala bakljada. U stan se tada uspjelo ugurati čak sedamdesetak ljudi, takvo što već nam se više od pola godine čini kao san.

Čarobno jutro’, ‘Nek ti bude kao meni’, ‘Takvi kao ti’, ‘Dani i godine’ ‘Rekao si’, hitovi u Vedraninom stanu samo su se redali, a ona je nakon koncerta bila izvan sebe: ‘Ovo je nestvarno, neopisivo… da večeras Nina Badrić pjeva samo za nas u našem stanu! Hvala narodnom koji nam je omogućio ovu nevjerojatnu večer.’ 

Da ponovimo gradivo – petak, 19 sati, pali narodni tv i uživaj! 

 

Podijeli ovu objavu

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]