Nika Turković snimila cijeli spot pametnim telefonom

Piše: - 13/11/2020

Nika Turković   je obrazovana, talentirana i svestrana mlada kantautorica.

U glazbi je od malih nogu. Neki je pamte kao pobjednicu hrvatske inačice dječje Eurovizije, drugi su u njenim vokalnim mogućnostima uživali tijekom brojnih nastupa u popularnim televizijskim  zabavnim emisijama, dok je većina sigurno poznaje kao vrsnu glazbenicu suvremenog zvuka i prepoznatljive urbane estetike.

Gledaj me, U mraku i Raj samo su neke od njenih hit pjesama, a sada predstavlja svoj najnoviji projekt

– pjesmu Boje.

‘Boje su mi zaista moja najdraža pjesma do sad zato što me podsjećaju na neko prijašnje autorstvo, zato što smo napravili nešto neočekivano, zato što sam dobila komentare da se uopće ne čuje kako ja zapravo pjevam pa sam sad evo nešto i otpjevala.

I stvarno mi se sviđa što je tako ogoljena, sirova i što će stvarno ljudima dati da se pronađu bez ikakve predispozicije da im ja nešto namećem. Mislim da će svatko u njoj pronaći neki svoj smjer i stvarno mi je najdraža. Osjećam da mi kroz tijelo ide na najljepši mogući način. Definitivno mi je i najposebnija.’, kaže Nika.

 

Pjesma Boje je, kako kaže Nika, njen najvažniji projekt dosad i to zbog niza razloga. A spot, koji je u listopadu snimila pred bajkovitom scenografijom Kamenjaka, svojevrsni je novitet na našim glazbenim prostorima. Spot je, naime, u cijelosti snimljen pametnim telefonom.

Nika je otkrila i što scena može od nje očekivati u budućnosti:
‘Spremam svašta. Nadam se da će nam uskoro omogućiti da imamo nastupe. Htjela bih odraditi neki autorski koncert. U međuvremenu ću samo filati pjesme pa ćemo ih taman i skupiti dovoljno za koncert.

Spremam i puno zanimljivih suradnji, a iduće ću godine sigurno izbaciti album – radim na tom, sve je usmjereno ka tome.’

 

(Foto: Nika Turković / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]