Nešto sasvim drugačije – Elemental izdaje video album

Piše: - 10/04/2019

Elemental je oduvijek bio bend koji svoju kreativnost iznosi do maksimuma, a sve uz prepoznatljiv „elementalovski“ pečat koji se osjeti u svemu što rade.

Nakon dva odlična koncerta u Tvornici krajem 2018. godine, uspješne biografije „Sve, samo ne romantika“, Elemental je sad pripremio nešto sasvim drugačije – video album nazvan „B strane“, snimljen s 5 kamera u AKC Medici prošle zime.

Probrali smo anti-singlove, izgubljene dragulje sa svih 7 albuma, pjesme koje nikad nisu dobile dovoljno pažnje iz tko zna kojih razloga, često tražite da ih sviramo na koncertima, a mi to jako rijetko radimo, pa smo napokon odlučili dati im pažnje koliko zaslužuju.

Druga novina je i to da će ovaj video album biti dostupan isključivo na online platformama – od YouTubea do raznih streaming servisa, što znači da se neće moći nigdje kupiti u fizičkom obliku.

Predstavljanje albuma održat će se 23. travnja, u prostoru „Hoću knjigu Megastore“. Na zajedničko gledanje i preslušavanje video albuma , Elemental poziva sve svoje poklonike, slušatelje i prijatelje – ulaz je besplatan.

(foto: Elemental / by Kristijan Smok)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]