Neno Belan: ‘Samo izgleda kao da imam iskustva’

Piše: - 11/10/2021

Znamo gdje je i što radi Neno Belan – u pauzama kad ne radi na novim pjesmama, a posebno sad u jesen, Neno se na svojem instagramu pohvalio kako bere masline!

Ispod fotografije na instagramu je napisao kako ‘izgleda kao da ima iskustva u tome’, ali se našalio da baš u stvarnosti i nije tako… A komentarima su se pridružili i ostali izvođači najbolje domaće glazbe pa mu je Ive Županović napisao da ne vjeruje ništa dok – ne proba njegovo maslinovo ulje!

Početkom prošlog mjeseca obajvio je novu stvar ‘Na cvitnu nedilju‘ koju je za njega napisao prijatelj Nikša Sviličić.

Sa spotom, kaže Belan, ne želi žuriti jer se za takvu pjesmu i videu treba posebno posvetiti pa bi spot mogao izaći do kraja godine: ‘Nije ova pjesma rađena da zasjedne na prvo mjesto top liste i za tri mjeseca nitko je više neće slušati. To je pjesma koja se uvlači pod kožu što je duže slušaš, prvi put ako je ne skužiš dobro, drugi put je već primijetiš da treći put više ne bi izašla iz tebe, to je takva pjesma.‘ – rekao je Belan.

Mislim da će ova pjesma na prstima tulumskih svirača biti još dugo, kad zamru sve one brze i dođe red na one malo suptilnije’ – rekao nam je Nikša Sviličić.

(FOTO: Neno Belan/instagram)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]