Neno Belan ponovno nas vraća u prošlost

Piše: - 31/07/2017

Mnogi od nas još uvijek pamte klasike kao što su “Sunny day”“Ivona”“Stojin na kantunu”… Ne samo da ih pamtimo, nego ih još uvijek i zapjevamo kad god se pruži prilika.

Zna to dobro i Neno Belan koji je ponovno pripremio poseban nastup na kojem će publiku zabaviti upravo tim stvarima. Za to je odabrao festival Ferragosto Jam koji se već desetu godinu zaredom održava na orahovačkom jezeru. Iako festival traje tri dana, Belana ćemo uz mnoge druge izvođače moći poslušati u subotu, 5. kolovoza.

“Jedan retro koncert ćemo priuštiti svim posjetiteljima. Tu je dosta pjesama koje su preživjele posljednjih 30 godina, to su već evergreeni.”

Belan će bend pojačati saksofonom koji će još bolje dočarati atmosferu ‘80-ih, baš onako kako je to napravio prošlog rujna u Zagrebu. Ulaznice za ovaj koncert možeš kupiti ovdje.

Inače, Belan ne živi samo u prošlosti. Priprema i novu pjesmu “Zvijezda moga sna” koja je gotovo pri kraju, a trebali bismo je čuti kroz nekoliko dana. Premijerno će uživo biti izvedena na Večerima dalmatinske šansone 19. i 20. kolovoza.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]