Nataša Janjić i Boris Štok snimili spot u maniri Twin Peaksa

Piše: - 22/10/2019

‘Još uvijek’ drugi singl Borisa Štoka, hipnotična je i moderna electro pjesma čiju mističnost dodatno upotpunjuje gostujući vokal glumice Nataše Janjić.

‘Pjesma ‘Još uvijek’ u kojoj uz mene kao glavnog vokala gostuje i Nataša Janjić, drugi je singl kojim najavljujem rad na novom albumu čiji izlazak planiram na proljeće. Zvukom i produkcijom ima malo onu dark electro, retro vibru 80-ih, a radi se o jednoj divnoj suradnji i spoju dva medija: glazbe i kazališta. Naime, htio sam nešto potpuno drugačije i svježe, neki novi izazov. Do sada sam već radio duete s Josipom Lisac i Yayom, pa me zanimalo kako bi to sve izgledalo i zvučalo s Natašom kojoj glazba nije prva ekspresija i jako sam sretan kako je sve ispalo i kako zvuči. Pjesma je dobila taj lijepi melodični muško / ženski dualitet koji sam tražio, pritom ne gubeći moju prepoznatljivost u zvuku, vokalu i stilski pa vjerujem da će se publici jako svidjeti.’ – kaže Boris.

O ‘izletu’ u pjevačke vode Nataša Janjić je izjavila:
‘Pjesma je baš žanrovski muzika koju sama slušam, to je taj neki electro pop i čim mi je Boris poslao demo snimku pjesma mi se svidjela na prvo slušanje, odmah sam prihvatila prijedlog da pjevam zajedno s njim. Nemam glazbene pretenzije, ali priznajem da volim pjevati i to mi je jedna druga vrsta scenskog izražavanja koje je ipak na kraju blisko glumi. ‘

‘Spot je vizualno jako atraktivan, malo je u nekoj Twin Peaks atmosferi i sve je smješteno u 80-e, a ja igram jednu nesretnu bogatašicu. S veseljem sam se prepustila toj ulozi, pomagala sam Borisu, iako u spotu imam dosta solo kadrova jer priča i je o nekoj mojoj usamljenosti. Boris mi je pustio da budem zvijezda spota, a on je zvijezda pjesme’ – dodala je Nataša.

Borisa Štoka uživo možeš slušati već 8. studenog u zagrebačkom klubu Sax, a na pozornici će mu se pridružiti i Nataša Janjić.

(Foto: Boris Štok i Nataša Janjić by Vanja Tataj)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]