Našli smo vlasnika PlayStationa 4

Piše: - 18/12/2020

U moru predivnih komentara na našem Facebook profilu gdje smo tražili dobitnika novog PlayStationa 4, osvojio nas je komentar Sanje iz Vinkovaca kojeg smo odlučili nagraditi. Toliko se slušatelja uključilo u komentarima ispod njezinog koji su se ponudili malenom Ivanu kupiti ga za Božić ako ga ne osvoji kod nas i hvala na tome!

Na Fejsu Sanja je napisala: ‘Pozdrav narodni! Naša priča je malo drugačija, nadam se ipak po pravilima igre. U društvu moje curice sva djeca imaju ps4 i navečer se povežu i igraju Fortnite, svi osim jednog dječaka koji nema ps4 (ni bilo koji drugi). Onda on sa divljenjem sluša njihove priče i čak ni ne pokušava pomisliti da bi ga jednom i on mogao imati. Mama je konobar i trenutno ne radi zbog ove situacije, tata ne radi, podstanari su… Evo puštamo joysticke i držimo palčeve da i ovaj dječak ovoga Božića zaigra rundu sa svojim prijateljima.’

Ona nam je ispričala kako Ivano zaista ne traži od svojih roditelja nikakav poklon jer je skroman, dobar, poslušan i svjestan situacije u kojoj se njegovi roditelji nalaze. Ni Ivano, ali ni njegova mama nemaju pojma da će upravo PlayStation 4 biti njegov poklon pod bor i jedva čeka vidjeti reakciju i sreću na njegovom licu –‘Mislim da će plakati, evo ja se sad tresem jer ne mogu vjerovati. Toliko sam sretna da se ovo dogodilo, jedva čekam da zaigra Fortnite sa svojim prijateljima, stvarno jedva čekam.’ -rekla nam je presretna Sanja.

I mi jedva čekamo uljepšati Ivanu Božić!

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]