Naša Tajči uhićena u novom Massimovom spotu!

Piše: - 31/05/2019

Naša Tajči iz Pravog dana maknula se od mikrofona i uletjela u novu ulogu. Ovoga puta postala je glumica i to za novi Massimov spot za pjesmu ‘Znam’. Tajči glumi kradljivicu dijamanata, kojoj taj posao očito baš i ne ide najbolje. Sva sreća da ju je Massimo uhitio pa će nas nastaviti uveseljavati iza mikrofona Narodnog svakog radnog dana od 9 do 13.

“Jako sam se zabavila i uživala, 15-satno snimanje je proletjelo za čas. Da u pitanju nije bila ova sjajna ekipa, vjerojatno bih se pristojno zahvalila na ideji, ali znala sam na prvu da s Massimom, Gonzom i čitavom ekipom nemam brige. Dobili su me i na radnji, točno sam znala koju emociju treba pokazati; iskustvo je zeznuta stvar, ne moraš ni glumiti, samo izađe iz tebe!”, rekla nam je Tajči nakon snimanja.

I Massimo je zadovoljan suradnjom s Tatjanom i novim spotom općenito…

“Divno je bilo snimati s Tatjanom. Oboje smo pozorno slušali Gonzove upute i stvarno je izvukao najbolje od nas. Baš sam zadovoljan kako je ova pjesma dobila jedan sasvim drugi oblik uz spot i nestrpljivo iščekujem reakciju publike”

Pjesma ‘Znam’ dio je njegovog posljednjeg albuma ‘Sada’, a s obzirom da se bliži ljeto, Massima ćeš moći uloviti na koncertima diljem Hrvatske.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]