Naša Gina vraća se na Narodni s dva Porina

Piše: - 01/04/2019

Naša DJ-ica Gina Victoria Damjanović ovog je vikenda bila u Rijeci na Porinu. Doduše, ne kao DJ-ica Narodnog, već kao pjevačica grupe Detour. Ove godine vratila nam se s dvije nagrade – ona i njezin bend osvojili su kipiće za najbolju izvedbu grupe s vokalom (‘Bez tebe’) i za najbolji pop album (‘Tourdetour’).

“Moram priznati da smo nominacije nekako priželjkivali i očekivali, ali kipiće nikako, toliko je sjajna i opaka konkurencija bila! Čestitamo od srca svim našim dragim kolegama i jako smo sretni i zahvalni zbog još jednog priznanja struke.”, rekla je Gina za Narodni.

Što se tiče ostalih kategorija, nagradu za pjesmu godine dobili su Tonči i Vjekoslava Huljić za Grašin hit ‘Ako te pitaju’, dok je sam pjevač doma ponio Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu (‘Ako te pitaju’).

Vatra i Massimo dobitnici su Porina za najbolju vokalnu suradnju za pjesmu ‘Nama se nikud ne žuri’, Josipa Lisac zaslužila je Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu (‘Dok razmišljam o nama’), dok je apsolutni pobjednik ovogodišnje dodjele nagrade reper Vojko V, koji je osvojio tri kipića (album godine, najbolji album klupske glazbe i najbolji video spot).

Među dobitnicima bio je i Goran Karan čiji je album ‘Glas juga’ proglašen najboljim albumom zabavne glazbe. Nagradu za najbolji aranžman osvojio je Ante Gelo za aranžman pjesme ‘Zaplesale su sjene’ Marka Tolje.

(foto: detour/Official Facebook)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]