narodni uvijek uz Vatrene – 385 show

Piše: - 17/06/2021

‘Čudo kako je ljubim,

prva je ljubav s kojom se budim,

Hrvatska,

zemlja kraljeva…’

Tri godine je prošlo od kada je objavljena navijačka narodnog ‘Bilo naroda’ i do danas svi znamo njene riječi. Novo prvenstvo, nova verzija. Ovog puta zapjevali su je Matija Cvek, Marko Kutlić i Vjeko Ključarić a pridružio im se i naš Ivano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by narodni (@narodni.official)

Iako je svakom DJ-u najvažnije sačuvati glas, sve to se zaboravlja kad naša reprezentacija igra. Ne bi vjerovali, ali i Gina i Tomislav imaju istu omiljenu navijačku. Njih dvoje koji redovito u 385 show-u  imaju oprečna mišljenja koja god tema je u pitanju, sada se slažu u jednom – nema navijanja bez Nereda i Zaprešić boysa.

Srce Vatreno je stvar koju najjače pjevam gledajući svaku našu utakmicu!’ – bez razmišljanja kaže Gina.

Tomislav potvrđuje Srce vatreno je broj jedan: ‘Znam napamet tekst te pjesme od prve do zadnje riječi, a sve zato jer sam ju urlao iz auta kroz otvoren prozor još tamo 2006. godine sa svojih 15 …’

Pravo zagrijavanje za utakmicu, večeras (četvrtak 17. lipnja)  od 18:15 na narodnom repriza Living Room Acoustic uz Zaprešić boys-e. Sve možeš gladati i na narodni TV ( potraži na A1 – kanal 506; Max TV – kanal 611 ili ISKON – kanal 511).

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]