Narodni Living Room Acoustic: Psihomodo Pop

Piše: - 10/11/2017

Kako bi Mišo Kovač zvučao da je punker? Odgovor je dao Davor Gobac samo na Narodnom jer je Psihomodo Pop pankerski obradio legendarnu Mišinu stvar ‘Proplakat će zora‘!

Meni su rekli da bi bilo dobro da za ovu emisiju odsviramo nešto što nitko ne bi očekivao da bi svirali. I onda smo mi posegnuli za kraljem zabavne glazbe Matom Mišom Kovačem“, rekao je Gobac za Narodni Living Room Acoustic.

Psihomodo Pop je uživo na Narodnom odsvirao i vlastite stare hitove ‘Ona ludo pati‘, ‘Frida‘ te posljednji singl ‘Sve će biti u redu‘.

foto: Narodni

Psihomodo Pop u ‘Living Roomu’ (foto: Narodni)

2. lipnja 2018. godine momci će proslaviti 35 godina karijere velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati, a upravo je Narodni podijelio prve dvije ulaznice koje u prodaju kreću idućeg tjedna.

Dođite na Šalatu, svi koji volite rock ‘n’ roll ili tak’ nekaj. To je jako bitno, mislim da je to bitnije u ova vremena, nego ikad prije.

‘Narodni Living Room Acoustic’ emisija je koju svakog drugog četvrtka u 18:15 sati možeš slušati na Narodnom, gledati na Facebooku, a uskoro i na Narodnoj TV. Tomislav i Gina Victoria iz ‘Treće smjene‘ dovode izvođače, koji osim svojih hitova, obrađuju stvari svojih kolega.

Tako smo dosad mogli čuti kako Zsa Zsa pjeva Gibonnijevu ‘Temperu’ i ‘Skitnicu’ Jasne Zlokić, dok je Saša Lozar pokazao kako zvuče Hladno Pivo i Novi Fosili u njegovoj izvedbi. Meritas su, pak, na svoj način izvele Urbanovu ‘Malu trubu’ i Arsenovu ‘Sve što znaš o meni’.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]