Može li Grašo do trećeg Bila naroda?

Piše: - 13/01/2021

‘Bija bos il’ bija car
Moj je život dar mar’

Stihovi su to pjesme   Petra Graše ‘Neće nas zauvik bit’ koja je odmah postala hit pa ne čudi da se našla u Top 30 Dana najbolje domaće glazbe.

Grašo je već dvaput odnio nagradu ‘Bilo naroda’. Prvi put slušatelji su rekli da ima najbolju pjesmu 2017. godine ‘Ako te pitaju‘ . “Zahvalan sam autorima pjesme, mojim prijateljima Tončiju i Vjekoslavi koji su opet pokazali da me poznaju u dušu kao i narodnom zato što prepoznaje pjesme poput ove. Ipak, najveća zahvala ide mojoj publici. Oni su glasali za ovu pjesmu i dali mi po tko zna koji put na znanje koliku vojsku ljudi koji me vole imam ispred sebe i to je moje najveće postignuće“, izjavio je tada Petar Grašo.

Drugi put je Petar Grašo podijelio nagradu za najbolju pjesmu 2019. s Frankom i njenom ‘Sve dok sanjaš’ . Iz današnje perspektive izgleda nam nestvarna gužva na dodjeli u City Plazi kad je nastupilo 10 najboljih izvođača. Odlično raspoložen Grašo je tada rekao: ‘Svi koji dobivaju puno nagrada mogu ljudima početi ići malo na živce. Ja ću učiniti sve da opravdam ove nagrade pjesmama, nema razmetanja. Drago mi je, ali mislim da su svih 10 pjesama dobitnice.“

Koje su pjesme zaslužile ulaz među  10 najboljih pjesama prošle godine? Ti biraš!  KLIKNI OVDJE!

 

 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]