‘Moje proljeće’ u tri tjedna pet milijuna pregleda

Piše: - 25/02/2019

Jelena Rozga opet grabi milijune na YouTubeu. Njezina nova stvar ‘Moje proljeće‘ uspjela je u tri tjedna prikupiti 4,9 milijuna pregleda što je odličan prolaz za jednu baladu.

“Ne znam zaista što bih rekla, ovo je preemotivno za mene, donijela sam pjesmu iz srca, suza koja je iz mene pala, bila je kao nož za mene, podijelila me je na dva dijela. Jedan dio koji je pjevao iz bola i čiste emocije i drugi koji se lomi od ljubavi. Pjesma tako djeluje na mene, na ljude, na svaku starosnu dob i spol. Zahvalna sam svima koji ‘Moje proljeće’ vole i doživljavaju na način na koji nisam ni sanjala da će podijeliti sa mnom.“ – izjavila je Jelena Rozga.

Emotivan tekst i glazba i sjajna interpretacija Jelene Rozge osvojili su i slušatelje Narodnog – ‘Moje proljeće’ već je zasjelo na prvo mjesto ovotjedne TOP 16 najbolje domaće glazbe.

”Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma posjeduje vas jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene“, izjavila je Jelena.

(foto: Jelena Rozga/Offical Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]