Mladen Bodalec: “Život uz rock ‘n’ roll prebrzo prođe”

Piše: - 24/04/2018

Biti na pozornici i na sceni 40 godina ne uspije mnogima. Prljavo kazalište je bend koji se može pohvaliti upravo takvim uspjehom, a kad se tome pridoda 14 studijskih te osam koncertnih albuma, njihova karijera zvuči još impresivnije.

Da ne ostane sve na brojkama, tu je publika koja je uz Prljavce rasla, plesala, pjevala, skakala i plakala. Spojili su generacije, u to nema sumnje, a zajedničko im je što riječi pjesama poput ‘Lupi petama’, ‘Sve je lako kad si mlad’ ili ‘Heroj ulice’ znaju pjevati od početka do kraja.

Koliko god nezahvalno bilo nabrojati samo neke od pjesama, drugog izbora nemamo. Neće ga imati ni Bodalec, Houra i ostatak benda kad će birati pjesme za veliki zagrebački koncert 31. svibnja.

“Na koncertu će biti ono sve najbolje što je bend napravio. Ne mogu vam u detalje pričati, nešto mora ostati iznenađenje za publiku. Znate, mi se ne možemo popesti na pozornicu i ne odsvirati ‘Sve je lako kad si mlad’, ‘Kiše jesenje’, ‘Marina’… Utoliko je to predvidivo, ali sigurno je da će biti puno iznenađujućih trenutaka.”, rekao je Mladen Bodalec za Narodni, dodavši kako je siguran da će se svi dobro zabaviti.

Koncert će održati na stadionu u Kranjčevićevoj, a sve kako bi s domaćom publikom proslavili upravo tih 40 godina.

Bend je trenutno na svjetskoj turneji u sklopu koje su posjetili Australiju, a za nekoliko dana kreću svirati po Sjevernoj Americi. Svoje hitove izvest će pred publikom u Torontu, New Yorku, Chicagu, Los Angelesu

“Odlično se zabavljamo. Vratili smo se sa 37 stupnjeva u Sydneyu na -13 u Zagrebu. Veliki je interes na cijeloj turneji, što nas jako raduje i odlično se zabavljamo. Putovanja jesu otežavajuća okolnost kad nastupate, vrlo je to nakrcato, ali da se to izdržati.”

Kad smo ga pitali kako bi u rečenici do dvije opisao karijeru Prljavog kazališta, Mladen lako odgovara:
“Puno studijskog rada, koncerata, putovanja, druženja i sve je to prošlo u trenutku. Dakle, taj negativni aspekt je što život uz rock ‘n’ roll prebrzo prođe. Sve ostalo je zadivljujuće, živjeli smo ono što smo najviše voljeli, a to mi je najvažnije. Najvažniji trenutak koji volim istaknuti je dolazak u bend koji je za mene bio ostvaranje svih snova.”

(Foto: promo)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]