Mia najavila premijeru nove pjesme u Living Room Acousticu!

Piše: - 21/02/2020

U novoj emisiji Living Room Acoustica na Narodnom Mia Dimšić je pjevala, plesala i predstavila novi album. Već sljedeći tjedan nas očekuje i premijera nove pjesme s albuma “Sretan put”.

„U utorak u 8 sati nas očekuje premijera pjesme “Unatrag”!“

U samoj emisiji, obradila je “Zar je voljeti grijeh” Zorice Kondže s kojom je nedavno i zajedno nastupila.

„Inače jako volim teta Zoricu, kao i svi normalni ljudi koji su ju upoznali jer je divna. Imam veliko strahopoštovanje, a mislim da pjevam totalno drugačije od tete Zorice pa volim kad je automatski druga pjesma kad se radi obrada.“

Mia je, inače, od malena veliki fan Vesne Pisarović pa nam je i demonstrirala kako izgleda kada se raspleše na najveće dance hitove devedesetih. Tomislav je Gini i Miji pustio “Dolje na koljena” i “Sasvim sigurna” što su njih dvije popratile sjajnom koreografijom.

Tomislav je otkrio kako se sjeća Mije prije nešto više od pet godina kad su se i sreli. Mia se, pak, baš i nije toga najbolje sjećala pa ju je Tomislav podsjetio, a usput su se dogovorili kako će jednog dana otvoriti “Muzej Mije Dimšić”. Izvukli smo neke snimke i prisjetili se Mijinih nastupa s najboljom prijateljicom Majom.

„Bilo je zapravo najljepše pjevati s najboljom prijateljicom, to je nešto posebno!“

Najavila je i Mia promociju novog albuma i to za Boogaloo 13.03., a u emisiji je rekla kako će i darovati dvije karte u suradnji s Narodnim!

Osim obrade, Mia je otpjevala još i “Pomiče se sat”, “Ovaj grad” i “Do posljednjeg retka”.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]