Mia na Narodnom otpjevala recept za medenjake!

Piše: - 26/11/2018

Tko kaže da recept za medenjake ne može biti fantastična pjesma? Mia Dimšić uspjela je i to! U Jutarnjem klubu Narodnog prihvatila je izazov Doris i Hrvoja, uzela gitaru u ruke i pjevala o 50 grama brašna i ostalim sastojcima koji su ti potrebni za ovaj Božićni kolač.

Ako imaš problema s pravljenjem kolača, možda ti ova pjesma pomogne da lakše naučiš recept…

Mia je usput otkrila kako joj je lakše napisati pjesmu o kolačima, nego ih peći…

“Volim pjevati o raznim stvarima, nisam pobornik toga da pjevam samo o ljubavi, nekakvim odnosima i emocijama. Mislim da je zapravo prilično velika emocija napraviti jedan kolač tako da mislim da i recepti zaslužuju imati pjesmu.”

Mlada pjevačica na Narodni nije stigla praznih ruku – podijelila je posljednje dvije ulaznice za njezin veliki Božićni koncert ‘Cimet i čaj’ koji će se održati 9. prosinca u zagrebačkom Lisinskom. Koncert je, naime, rasprodan…

“Svirat ćemo još nekoliko Božićnih pjesama, meni najdražih, svirat ćemo moje autorske stvari i obrade koje volim. Imat ću goste i to preslatke goste.”. O kojim je točno gostima riječ, Mia još nije htjela otkriti, no zahvalila je svima koji su kupili ulaznicu, a onima koji su ostali bez iste, obećala je novi koncert ubrzo.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]