Mia hrabro ušla u more na Bačvicama – stiže novi spot

Piše: - 14/04/2018

Mia Dimšić ovih se dana opasno uljetila! Već je hrabro ušla u more na splitskim Bačvicama, ali samo do gležnja i samo za potrebe snimanja spota za njezinu pjesmu ‘Do posljednjeg retka’ s albuma ‘Život nije siv’.

Premijerno smo pjesmu čuli u ponedjeljak u Jutarnjem klubu kod Doris, Marka i Hrvoja, a uskoro izlazi i spot.

“Spot smo snimali u zoru i iako je još uvijek jako hladno, morali smo svi biti bosi i makar sam čak jedan trenutak hodala bosa u moru, ne bi još preporučila kupanje. Spot je sniman iz jednog kadra pa vjerujem da će biti zanimljivo pogledati kako smo se svi uskladili”, rekla je Mia za Narodni.

Uskoro se bliži godina dana od izlaska albuma ‘Život nije siv’, a Mia već sprema neke nove materijale za novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati negdje u ovo vrijeme iduće godine.

Koliko joj se život unazad godinu dana promijenio najbolje govori činjenica da više ne zna svoj dnevni raspored ako ne pogleda u kalendar.

“Iz nečeg što mi je bio hobi, glazba je postala ozbiljan posao u kojem iznimno uživam. Volim kod ovog posla što nema neke rutine, što ne postoje dva dana koja su ista i što ne znaš što te čeka idući tjedan i mjesec, to mi trenutno u životu jako odgovara. Trudim se i dalje da svaki koncert odradim s jednakom euforijom bez obzira koji je po redu i bez obzira što otpjevam iste pjesme po tko zna koji put, svaki put je veselje i iznova guštam“.

Mijin ljetni raspored je također natrpan, ali se ipak nada da će naći malo vremena i za odmor. Najavljuje 30-ak koncerata i to u Splitu, Dubrovniku, Krku, Rijeci, Kutini, Zagrebu, Čakovcu, Osijeku…

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]