Massimo spreman za romantični spektakl u Rijeci

Piše: - 03/02/2020

Manje od dva tjedna dijeli nas od Massimovog najromatičnijeg koncertnog spektakla koji će se povodom Dana zaljubljenih održati u riječkom Centru Zamet.
‘Rijeka je grad koji ima stav, ima gard i ima ukus, a ja sam baš nekako kompatibilan s njim i zato se ovdje osjećam tako dobrodošlo. Posebno me veseli što ćemo upravo ovdje proslaviti Dan zaljubljenih. Zato sam donio odluku da na koncertu sviram baš najljepše ljubavne pjesme i to one koje se ne mogu čuti na mojim drugim koncertima. Repertoar sam sasvim izmijenio, pa očekujte neočekivano‘, najavio je Massimo.

Iako njegova slavna pjesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvijek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan.  Ali, nekada ju treba i posebno obilježiti. To će i učiniti 14. veljače u Centru Zamet u Rijeci.

Pohvalio se Massimo kako je između njega i Europske prijestolnice kulture 2020. godine posebna veza.

‘Surađivao sam s toliko ljudi iz ovih krajeva. Nije slučajno moj posljednji album sniman kod Ive Popeskića, a s njim Elvisom Stanićem i Henrijem Radanovićem odradio sam i turneju Vještina Boutique. U mom je bendu i Ivan Pešut te splitski Riječanin Bruno Urlić. Drugog splitskog Riječanina, Nenu Belana i mene veže i glazba i uspomene, a o Šajeti, Sandru Bastiančiću i drugim riječkim prijateljima ne trebam ni govoriti.’, prisjetio se Massimo.

Koncert u riječkom Centru Zamet biti će spektakl za pamćenje, pravo slavlje ljubavi i najljepših emocija.
Ulaznice za VIP parter i VIP tribine gotovo su rasprodane.

Preostale ulaznice za koncert potraži u sustavu Eventim.

(Foto: Massimo / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]