Massimo se oglasio uoči Koncerta u Velimirovom domu

Piše: - 14/09/2022

Svi već brojimo sitno do još jednog posebnog koncerta. Večeras od 20 sati u Velimirovom dvorištu u Jastrebarskom na pozornicu staje Massimo, koji je na svom Instagram profilu otkrio da već osjeća laganu tremu uoči zagrebačke Arene 5. studenog: “Pomisao na koncert u Areni izaziva već lagano tremicu, ali ljudi dragi pa mi večeras prvi put muziciramo u nečijem dvorištu. Ne sumnjamo da će nas uz ekipu narodnog tamo dočekati sjajni domaćini i valjda nam se vesele kad su se potrudili tako kreativni video napraviti, ali da smo jako znatiželjni oko ovog novog iskustva i pitamo se što nas tamo čeka, to stoji.”

Sitno broji i znatiželjno iščekuje večerašnji Koncert u tvom domu i sam domaćin Velimir koji se na Instagramu oglasio objavom plakata izrađenog posebno za ovu priliku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Velimir Kokot (@vkokot84)

Massimo mu je pružio podršku riječima: “A vjerojatno ni Velimiru i ekipi u čije nas je dvorište pozvao nije lako. Znate kakvi smo mi s ovih naših prostora…
Kad gosti dolaze rade kosilice, peru se prozori, generalka izvana i iznutra, pPa bih samo poručio da smo mi skroz jednostavni gosti i da nam je jedino bitno da vam ovo naše druženje ostane u onoj memoriji sa stvarno dobrim uspomenama.”

Koncert u Velimirovom dvorištu prati live večeras od 20 sati na narodnom i narodni tv-u.

 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]