Massimo najavio turneju ‘Vještina Boutique’

Piše: - 18/09/2019

U tridesepetogodišnjoj karijeri Massima bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album ‘Vještina’. Upravo zato će se na poseban način obilježiti 15. obljetnicu od izlaska albuma koji ga je vratio na scenu.

‘Vješto smo isplanirali ovu obljetnicu albuma koji ima posebno mjesto u mom srcu i koji mi je udahnuo novi glazbeni život’ rekao je Massimo.

Vještina Boutique – naziv je velike turneje čiji će vrhunac biti na mjestu gdje je i prije 15 godina Massimo pokazao svoju ‘vještinu muziciranja’ – u zagrebačkom kazalištu Gavella. U pratnji trija – u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović, Massimo je pripremio dva koncerta: 21. i 22. Studenog . Ostale destinacije još uvijek čekamo.
‘Radi se o posebno osmišljenom eventu i veseli me što je upravo Gavella, gdje smo prije 15 godina također održali niz koncerata za pamćenje, ponovno mjesto koje će ugostiti ovo veličanje vještine muziciranja‘ – najavio je događaj Massimo.
Karte možeš nabaviti samo na blagajni Gavelle.
Massimo je ove godine uspio nagovoriti našu Tatjanu Jurić da se prvi put okuša u glumi i zajedno su snimili spot ‘Znam’ Rezultat je fenomenalan.

(Foto: Facebook Massimo Official)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]