Massimo 2020-oj poslao poruku

Piše: - 14/10/2020

“Kad morate odgoditi koncert zbog virusa, mjera, (ne)vremena red je složiti pristojnu obavijest za javnost, ponajprije za sve vas koji ste kupili ulaznicu. Takva je obavijest išla danas vezano za koncert koji se trebao održati 17.10. u Varaždinu i baš smo mu se veselili”, napisao je Massimo na svom službenom Instagram profilu.

Znamo da ste razočarani, a zamislite tek koliko smo mi svi. ☹️ I ne znamo gdje ćemo za Novu, al’ znamo da će #sretanput biti prigodna pjesma za ispratiti ovu godinu. Ljudi dragi, izdržite!

Na svom Facebook profilu, prenio je i obavijest ogranizatora:

OBAVIJEST – nažalost koncert u Varaždinu je ODGOĐEN!!! Poruku organizatora prenosimo u cijelosti:
S obzirom na trenutnu situaciju u zemlji, vezanu uz Covid-19, a prema preporuci Stožera civilne zaštite Grada Varaždina i Stožera civilne zaštite Varaždinske županije te drugih institucija, najavljeni koncert 17.10. Massimo – koji se u sklopu Varaždin Festa trebao održati u Areni Varaždin, odgađa se dok uvjeti ne dozvole.
– Zdravlje svih posjetitelja nam je uvijek bilo i bit će na prvom mjestu i prema preporuci svih spomenutih Stožera, donijeli smo takvu odluku. Svi želimo da ova pandemija čim prije prođe i završi, kako bi se opet mogli veseliti i zabavljati na svim koncertima i programima, koje je Arena Varaždin pripremila. – napomenuli su organizatori.
Varaždin Fest će se sigurno nastaviti, a organizatori će kroz tjedan – dva najaviti novi datum. Povrat novca za kupljene ulaznice moći će se ostvariti od četvrtka, 15.10., na svim prodajnim mjestima na kojima su kupljene.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]