Marko Tolja za Narodni: “Ovo je jedna malo drugačija pjesma”

Piše: - 20/06/2018

Nakon velikog hita ‘Tišina‘, Marko Tolja je za radijsku premijeru svoje nove pjesme ‘Zaplesale su sjene‘ odabrao Narodni.

“Stvarno moram reći da je Tišina iznad svih mojih očekivanja jer ja, kao i za svaku pjesmu koju napišem, ne razmišljam hoće li biti hit ili ne. Ali evo, jako se dobro uhvatila i ljudi je jako vole.”

Nova pjesma ‘Zaplesale su sjene‘ nije Markov autorski rad, napisao ju je njegov stari suradnik Olja Dešić.

“Ovo je jedna malo drugačija pjesma, ali čim sam je čuo rekao sam apsolutno da može. Potpuno je različita od “Tišine”, dakle jedna sretna, ljubavna, vedra pjesma.”

Tolja će s ovom pjesmom nastupiti krajem lipnja na 58. Splitskom festivalu. Inače, nije čest gost na festivalima, no Split neće propustiti.

“Nikad još nisam bio na Splitskom festivalu. Evo mi prilike da nakon dvanaest godina karijere opet budem negdje debitant. Zapravo ja jako volim sve te festivalske priče, ali kod nas su se festivali tek unazad nekoliko godina revitalizirali i dobili onaj neki stari – novi sjaj. Stvarno volim ići na te određene festivale koji imaju super produkciju i orkestar. To mi je baš gušt!”

Osim nastupa na Splitskom festivalu, ovog ljeta bit će Marka, kako nam je sam rekao, na sve strane – bit će puno svirki od Istre do Dubrovnika, a onda povratak u studio jer za listopad pripremam novi album.

Tolja je nedavno odradio momačku, a uskoro će uploviti i u bračne vode. Sretno Marko!

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]