Marko Tolja obradio Domenicu i Olivera na Narodnom

Piše: - 27/04/2018

“Vidi se iz a-a-a-a-avionaaa!” stih je mlade pjevačice Domenice koji je zarazio sve koji su ga ikad čuli. Izgleda da je “pao” i Marko Tolja, koji je samo za Narodni napravio obradu te pjesme.


Domenica se telefonski uživo javila u program kako bi iskomentirala Toljinu obradu. Prva reakcija bila je: “Ma je li moguće da postoji netko normalan tko bi obradio moju pjesmu?!”

Nije to bila njegova jedina obrada za ‘Narodni Living Room Acoustic’. Pjevač je sve oduševio svojom interpretacijom zahtjevne Oliverove pjesme ‘Nocturno’.

“Oliver je meni sve po pitanju glazbe. On me naučio sve o pjevanju, a da me nikad ništa nije učio. Ja sam slušajući njega upijao i učio i cilj mi je jednog dana biti upola pjevač kao on.”, rekao je o Oliveru dodavši kako i nakon osam godina od nastupa s njim u Royal Albert Hallu i dalje ne vjeruje da se to dogodilo.

Gina i Tomislav ne bi bili to što jesu da nisu Tolji malo “začinili” gostovanje. S obzirom da mu pjevanje različitih žanrova nije strano, dobio je zadatak da otpjeva refren svojeg posljednjeg singla ‘Tišina’ u rockabilly, swing i disco verziji. Nije sve ostalo na šali pa je Tolja uživo izveo cijelu pjesmu u onoj verziji koja nam je svima dobro poznata.

“Tišina je, kao i svaka pjesma koju sam ja napisao, izašla iz mene na brzinu i vrlo iskreno, bez razmišljanja. Mislim da smo apsolutno svi u životu barem jednom prošli tu situaciju da nismo rekli nešto kad smo trebali reći…”, rekao je pjevač o svojem posljednjem singlu.

Tolja je na Narodnom najavio novi singl koji bi trebao uskoro izaći: “Dovršavamo ga, tako da ćete ga uskoro imati prilike čuti. Zapravo je suprotnost ‘Tišini’. Jedna vedra, glasna i ljubavna pjesma.”

‘Narodni Living Room Acoustic’ možeš slušati svakog drugog četvrtka u 18:15 na Narodnom, Facebooku i Narodni TV-u. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]