Marko Kutlić o dvije nominacije: “Draža mi je ‘Usne tvoje’!”

Piše: - 08/01/2019

Uz Tonyja Cetinskog, Marko Kutlić jedini je izvođač koji se ove godine može pohvaliti s dvije nominacije za najbolju domaću pjesmu 2018. Mladi pjevač bori se za ulazak u Top 10 Dana najbolje domaće glazbe s pjesmama ‘Usne tvoje’ i ‘Sam protiv svih’.

Marko je za Narodni istaknuo kako je jako sretan i počašćen što su slušatelji uvrstili čak dvije njegove pjesme među 30 polufinalista…

“Ja nemam neka očekivanja, meni je to što su moje dvije pjesme ušle u Top 30 veliki uspjeh. Ako neka uđe u Top 10, ja ću biti jako sretan, ali ja glazbu ne doživljavam kao natjecanje i meni je glazba nešto posebno. Jedna druga dimenzija. Ako dobijem nagradu, bit ću sretan, ali ako i ne dobijem, isto ću biti sretan.”

Marko je jednako tako bio sretan i prošle godine kad je njegov prvi solo singl ‘Srce se spasilo’ ušao u 10 odabranih te ga je imao prilike predstaviti u live showu na Narodnom.

Na pitanje koja pjesma od dvije nominirane mu je draža, pjevač odgovara: “Meni je iskreno draža ‘Usne tvoje’ jer sam ipak autor te pjesme.”

Osim što se nada svojem ulasku u Top 10, Marko ima svojeg favorita, a riječ je o njegovom mladom kolegi.

“Za mene je iskreno najbolja pjesma prošle godine ‘Visine’ Matije Cveka’ jer je jedna jako posebna pjesma. Ona je moj favorit.”

I ti možeš odabrati svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

 

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]