Marko Kutlić: “Djeca su mi najveća radost u životu”

Piše: - 07/06/2018

Marko Kutlić je nakon odlaska iz Pravila igre nastavio sa uspješnom solo karijerom. Dogodile su mu se i promjene na privatnom planu pa je nova pjesma ‘Sam protiv svih‘ stigla kao poruka.

“Pjesma govori o ljubavi, koja je neiscrpan izvor inspiracije, i za mene jedini smisao postojanja. Iako naizgled možda zvuči kao obična ljubavna pjesma, kada se malo dublje zaviri u tekst, može se vidjeti da je riječ o duhovnoj pjesmi, koja ne govori o ljubavi između muškarca i žene, već o univerzalnoj ljubavi, koja je pokretač cijelog svijeta i svemira. Ovu pjesmu posvećujem svojoj djeci, koja su mi najveća radost i motivacija u životu”, rekao je Marko.

Spot je sniman na sjeveru Italije u idiličnom gradiću Sirmione na obalama jezera Lago di Garda.

Autori pjesme Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji zajednički potpisuju glazbu, tekst, aranžman, produkciju i video objasnili su kako je pjesma nastala kao odraz Markovog trenutnog stanja u životu.

“Nimalo lagan period, prožet jakim emocijama s naše strane opisan je stihovima, upućenim njegovoj najvećoj ljubavi – djeci, za čiju će ljubav on uvijek biti spreman učiniti sve!”

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]