Marcela: ‘Znam kako bole blagdani kad si odvojen od osobe koju voliš’

Piše: - 09/12/2020

Pamtimo je iz showa Hrvatska traži zvijezdu, pamtimo je kao pjevačicu iz benda Luminaze koji, nažalost, više ne postoji. Marcela je za svoj prvi solo singl napisala upravo božićnu pjesmu ‘Dođi na Božić Bar’ i popratila ju riječima s kojima se svi možemo identificirati: 

‘Već neko vrijeme živim u Nizozemskoj i nije mi stran osjećaj biti odvojena od svojih voljenih, ali moram priznati da mi ta odvojenost nikad nije teže padala nego ove godine. Svake godine do sada uspjela sam Božić proslaviti sa svojim bližnjima, pa me straši sama pomisao da ove godine to možda neću uspjeti. Nikad nisam mislila da ću napisati Božićnu pjesmu, ali upravo taj osjećaj me potaknuo na to.Bila sam pet godina u vezi na daljinu i znam koliko posebno bole blagdani kad si odvojen od osobe koju voliš. Imaš osjećaj da su svi oko tebe upravo s osobom s kojom žele biti, a ti bi tada dao sve da samo taj dan možete proslaviti zajedno…barem taj jedan dan..barem Božić. Srećom to se promijenilo i sada više nismo odvojeni, ali ostala je snažna emocija iz tog perioda mog života te su se riječi pjesme praktički pisale same…’

Luminize su svoju karijeru gradile uglavnom u Nizozemskoj, ali njihov duet s Marinom Jurićem Čivrom ne samo da je bio pun pogodak prije pet godina nego  i danas zvuči jednako sjajno.

 

 

(Foto: Facebook Marcela Cella Orosi)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]